На кого усмивката ще виждам вече
и гласът на кой ще топли вечер?
Теб те няма... Чуй, тази песен плаче
и тъжна ти остави сцената да гасне...

Home

Погребална агенция "Афродита" - София - информация:


Погребална агенция "Афродита" е основана през 2007г. Благодарение на ниските цени и коректното отношение спрямо клиента успяхме да се наложим като една от най-добрите фирми в бранша. Най-важното за нашите служители е да Ви помогнат да изпратите достойно и с уважение Вашия близък в последния му път!  В агенцията не работят лица от ромски произход.

Денонощно експресно обслужване - тел. 02 945 75 38 , 0878 98 42 04 , 0887 82 90 97  - Вече може да се свъържете с на и в социалните мрежи Facebook и Google+

 


 

ПОГРЕБЕНИЕ цени от 430 лв - Погребална агенция Афродита извършва цялостна организация на траурни церемонии за погребение в София и цялата страна. Осигуряваме транспорт и съхранение на покойника, набавяне на всички необходими документи погребението, присъствие на наш служител през цялото време, кетъринг, раздавки, жито, погача и всички църковни аксесоари. Ние ще ви окажем пълно съдействие за извършването на погребение в стар гроб, както и набавянето на всички необходими за него документи.

 


 

КРЕМАЦИЯ цени от 533 лв - Набираща все по-голяма популярност в България, кремацията е процес, за който са необходими повече документи и разрешителни. Погребална агенция Афродита ще ви помогне в най-тежкия за вас момент, както със съвет, така и с цялата организация на всичко по траурната церемония за кремацията. Предимство при кремацията е, че урната може да бъде положена както в гроб или урнова ниша, така и да бъде лесно транспортирана до друго населоно място или да бъде прибрана в дома

 


 


За покойници - жители на град София, с адресна регистрация не по-малко от 2 години, Столична Община осигурява БЕЗПЛАТНО за първите осем години, нов гроб за погребение в гробищен парк "Бакърена фабрика". Във всички останали гробищни паркове се извършват погребения само, ако притежавате старо или наследствено гробно място.